Få inspiration til ferien!

Vi vil gerne gøre netop jeres ferie til en rigtig god ferie, som passer til jeres behov

Gruppe- & Busrejser

Rose Rejser arrangerer gerne rejser til små og store grupper, i samarbejde med jer, så indhold, omfang og pris stemmer så godt som muligt overens med jeres ønsker og forventninger.

De grupper, vi tidligere har sendt afsted, har f.x. været:

Aktuelle ture.

Åbne for individuelle tilmeldinger

Er du strikkeinteresseret? Sammen med KnitTreat i Aarhus laver vi d. 28. - 31. maj 2020 en tur til Amsterdam, hvor man kan deltage i workshop med selveste Stephen West. Der er også en pris pr. person for deltagere, som IKKE skal deltage i workshoppen. Yderligere information og tilmelding: se www.hannejust.dk 

----

Sammen med Bingo Rejser fra Bredebro får vi igen i 2020 en adventstur til Berlin.

Cykelgrupper, som selv kører til eksv. Harzen (Tyskland) eller Lago Maggiore (Italien) for at cykle i bjergrigt terræn. Indkvarteret i lejligheder eller hotel.

Interesseforeninger, som f.x. håndarbejdsgrupper / modeljernbaneentusiaster / racekatteforeninger, som samlet tager til udstillinger/messer for deres interesser, nogle gange kun koncentreret om messen, andre gange med turistindhold også.

Kulturrejser med præst Uffe Vestergaard som rejseleder til Normandiet, Sydengland, Polen, Berlin/Tyskland og ...

Hvis I og jeres forening/menighed/gruppe er interesseret, så kontakt os - så udarbejder vi uforpligtende tilbud.

 

Adventsrejser med vores lokale samarbejdspartner Bingo Rejser til eksv. Berlin og Harzen.

Skolegrupper - små og store - bl.a. til Bruxelles, Athen (fly) og Berlin -  f.x med 10iCampus Varde, hvor ca. 150 elever og lærere har været nede 7 gange, hvor vi har arrangeret næsten alle besøg og oplevelser i samarb. med lærerne.

Please publish modules in offcanvas position.